اين روش كاشت بدون هيچ ريزشي مي باشد با چسب گياهي دست ساز كه براي چشم ها و مژه ضرري ندارد و مانند چسب اكستنشن كه گاز دار و مضر است نمي باشد .كوتاه و بلندي، پرحجم و كم حجمي آن بستگي به خواسته عزيزان مي باشد.

کاشت مژه

مژه های بلند و ضخیم یکی از ویژگی های چشمان زیباست. کاشت مژه به چشمان شما زیبایی خاصی می دهد و نیازی به آرایش روزمره نخواهید داشت. عوامل مختلفی از جمله افزایش سن، ژنتیک یا بیماری هایی خاص می توانند موجب ریزش یا نازک شدن مژه شوند. کاشت مژه یکی از پرطرفدارترین تجارت هایی است که این روزها در دنیای آرایشگری رواج پیدا کرده است. بسیاری از افراد با آموزش کاشت موقت و دائم مژه در آرایشگاه های معتبر، ماهیانه درآمد قابل توجهی دارند. اکثر خانم ها دوست دارند مژه های بلند و پرپشتی داشته باشند و به این منظور روش های مختلفی را امتحان می کنند. روش های زیادی برای پر پشت کردن مژه وجود دارد. بعضی از این روش ها طبیعی هستند مانند استفاده از روغن های گیاهی یا استفاده از محصولات شیمیایی. این روش ها ممکن است موثر باشند ولی وقت زیادی می گیرند و کوتاه مدت هستند و همیشه نتیجه دلخواهی نمی دهند.

کاشت مژه دائمی

انواع کاشت مژه

کاشت مژه موقت

در کاشت موقت، مژه های کاشته شده فقط به مدت یک هفته دوام دارند. نوع چسبی که در این نوع کاشت به کار می رود، دلیل دوام کم آن است. برای کاشت موقت مژه از موی انسان، موی اسب و سمور، فیبرهای مصنوعی یا ابریشم استفاده می شود. کاشت مژه راهکاری جدید برای جداب تر شدن و زیبا شدن مژه هاست. با این وجود نکاتی در مورد کاشت مژه وجود دارد که اگر قصد کاشت مژه را دارید باید آنها را رعایت کنید. تعداد مژه هایی که برای کاشت انتخاب می شود، بستگی به مژه های خود فرد دارد. اگر مژه های فردی که می خواهد کار کاشت مژه را انجام دهد، کم پشت و نازک باشد باید مژه های بیشتری برای کاشت استفاده شود. هزینه کاشت مژه در آرایشگاه های مختلف متفاوت می باشد. علاوه بر هزینه اولیه کاشت مژه، هزینه هایی برای ترمیم کاشت مژه وجود دارد که باید هر سه هفته یک بار انجام شود.

کارهایی که بعد از کاشت موقت مژه نباید انجام داد:

  • آب زدن مکرر به مژه
  • استفاده از ریمل و آرایش روزانه چشم
  • استفاده از آرایش پاک کن های روغنی
  • دست مالیدن به چشم
  • بخار زیاد حمام و گرمای زیاد
  • خوابیدن به حالت دمر

کاشت دائم مژه

کاشت مژه دائمی روشی است که برای پر پشت شدن و افزایش تراکم مژه ها برای افرادی که مژه های کمی دارند یا در اثر بیماری یا سوختگی مژه های خود را از دست داده اند، انجام می شود. عمل کاشت مژه باید توسط متخصصان زیبایی و افرادی که در این کار تخصص دارند، انجام شود زیرا عمل کاشت ممکن است مانند عمل های دیگر عوارضی داشته باشد و اگر توسط متخصص انجام نشود ممکن است به چشم آسیب برساند. برای کاشت مژه به این روش، از موی خود فرد برای پیوند استفاده می شود.

ممکن است کاشت و پیوند مژه آسان به نظر برسد ولی فرآیند کاشت مژه طبیعی راحت نیست و جراح باید در حدود 50 مو برای هر چشم از فولیکول های موی پوست سر را بردارد و سپس بعد از برش دان پلک پایین و بالا در نواحی مخصوص این موها را پیوند بزند. کاشت مژه در کمتر از دو ساعت و با بیهوشی موضعی توسط پزشک متخصص انجام می شود. در فرآیند کاشت طبیعی مژه جراح می تواند در حدود 40 مژه بکارد. بعد از کاشت مژه طبیعی فرد تا مدتی احساس درد، ورم و کبودی دارد ولی بعد از کمی استراحت و با مصرف داروهای مخصوص بهبود پیدا می کند. در روش کاشت مژه طبیعی، مژه ها رشد می کنند و باید بعد از 6 تا 12 ماه کوتاه شوند تا طبیعی به نظر برسند. کاشت دائم مژه هزینه بیشتری نسبت به کاشت مژه موقت دارد ولی همیشگی است و هزینه ایی برای ترمیم ندارد. آرایشگری که کار کاشت مژه را انجام می دهد باید دوره ها و کلاس های مروبط به آن را گذرانده باشد در غیر این صورت ممکن است به مژه و چشم مشتری آسیب بزند.

بعضی از افراد به جای کاشت مژه، از مژه مصنوعی استفاده می کنند زیرا خود فرد می تواند با استفاده از چسب مخصوص این کار را انجام دهد. هزینه این کار نسبت به کاشت مسلماً خیلی کم تر است ولی در عوض به زیبایی کاشت مژه نیست. کاشت مژه اگر به روشی صحیح انجام شود، طبیعی به نظر می رسد . احتمال دارد فردی به چسبی که برای کاشت مژه استفاده می شود، حساسیت داشته باشد و در صورت حساسیت ممکن است به عفونت چشم مبتلا شود. این عفونت بینایی چشم را به خطر نمی اندازد ولی ممکن است تا زمان از بین رفتن عفونت، فرد همه چیز را تار ببیند. آرایشگر باید دقت کند که هنگام کاشت مژه، چسب وارد چشم مشتری نشود. چسبی که برای کاشت مژه استفاده می شود حاوی مواد شیمیایی زیادی است ولی در صورتی می تواند آسیب جدی به چشم بزند که تاریخ مصرفش گذشته باشد.

افرادی که پوستی حساس دارند، احتمال دارد پس از کاشت دچار حساسیت شوند. بهتر است این افراد ابتدا تعداد کمی مژه بکارند و اگر مشکلی پیش نیامد بعد از دو یا سه روز ادامه کاشت مژه را انجام دهند ولی اگر فرد بعد از کاشت مژه در اطراف چشم احساس خارش، سوزش و سنگینی کرد بهتر است کار کاشت مژه را متوقف کند. بسیاری از افراد نگران این هستند که بعد از کاشت مژه، مژه های طبیعی خودشان بریزد. ولی کاشت مژه باعث ریختن مژه های طبیعی نمی شود و عوارض خاصی ندارد. بعد از کاشت مژه موقت، چشم فرد نباید تا یک روز با آب تماس داشته باشد تا مژه ها به خوبی به هم بچسبند.

مواردی که بعد از کاشت مژه باید رعایت کرد

  • بعد از کاشت مژه از کشیدن حوله یا دستمال بر روی چشم ها خود داری کنید.
  • استفاده از فرمژه بعد از کاشت موجب شکستن و کنده شدن مژه های کاشت می شود.
  • بعد از کاشت ، برای پاک کردن آرایش چشم از شیر پاک کن غیر روغنی و یک تکه پنبه نرم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید