این روزها بسیاری از آرایشگاه ها کار کاشت ناخن را به طور حرفه ایی انجام می دهند و بسیاری از آنها در این کار تخصص دارند و دوره های حرفه ایی کاشت ناخن را پشت سر گذاشته اند. کاشت ناخن رواج زیادی در آرایشگاه های زنانه پیدا کرده است و بسیاری از افراد به دلایلی مانند زیبایی اقدام به کاشت ناخن می کنند. کاشت ناخن اصولاٌ همراه با طراحی بوده و بیشتر افرادی که ناخن های شکننده و نامرتبی دارند، کاشت ناخن را انجام می دهند.

روش های مختلف کاشت ناخن

به طور کلی می توان گفت دو نوع روش برای کاشت ناخن وجود دارد و سایر روش هایی که برای کاشت ناخن وجود دارد،  برگرفته از همین دو روش است. دو نوع اصلی کاشت ناخن عبارتند از: کاشت ناخن با مواد ژله ایی و کاشت ناخن با مواد پودری

کاشت ناخن ژله ایی

کاشت ناخن به روش ژله ایی یکی از روش های با دوام و زیبا بوده و در مقایسه با روش های دیگر طرفداران بیشتری دارد و بیشتر افراد بیشتر تمایل به کاشت ناخن با مواد ژله ایی دارند. برای کاشت ناخن ژله ایی، از سه لایه ژل به نام های فیشینگ ژل، بیلدینگ ژل و تاپ شاین استفاده می شود و این سه لایه ژل، لایه ایی محکم و شیشه ایی روی ناخن ایجاد می کنند. بیلدینگ ژل در واقع ژل زیر سازی بوده و در مرحله اول استفاده می شود. فیشینگ ژل به ناخن استحکام می بخشد و مانع از شکستن ناخن ها می شود. در مرحه آخر از تاپ شاین یا ژل درخشان کننده استفاده می شود و این ژل موجب براق شدن ناخن می شود. قبل از کاشت ناخن، ناخن ها باید زیر سازی و مانیکور شوند تا کار کاشت ناخن به درستی انجام شود. سپس ناخن ها به دقت سوهان کشیده می شوند و بعد از گذاشتن محلول ضد قارچ بر روی ناخن ها، مراحل کاشت ناخن با ژل، شروع می شود. بعد از زدن ژل به همه ناخن ها، ناخن باید در دستگاهی به نام UV قرار داده شود و سپس با استفاده از ماده ایی به نام کلینز، چسبندگی ناخن از بین می رود. ناخن ژله ایی تقریباً دو هفته دوام دارد بعد از تمام شدن کار کاشت، می توان طراحی و فرنچ ناخن را انجام داد. موادی که برای کاشت ژله ایی ناخن استفاده می شود و همچنین میزان توانایی ناخن کار، تاثیر زیادی در ماندگاری ناخن دارد.

کاشت ناخن پودری

این روش یکی از معروف ترین روش های کاشت ناخن و در واقع جزء اولین روش های کاشت ناخن است. در این روش برای کاشت ناخن از پودر لیکوئید و اکرولیک استفاده می شود و بعد از این که این دو ماده با هم ترکیب شد، خمیری برای کاشت ناخن آماده می شود. این دو ماده، لایه ای محکم روی ناخن به وجود می آورند بعد از خشک شدن پودر روی ناخن، ناخن ها به دقت سوهان کشی می شوند تا به شکل مورد نظر مشتری، در بیاییند. کاشت ناخن به روش پودری دوام و استحکام بالایی در برابر ضربه های محکم دارد. پودری که برای کاشت ناخن استفاده می شود، انواع مختلفی دارد. در واقع پودرهای اکرولیک که برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار می گیرند در دو نوع نرم و سخت ساخته می شوند و ناخن کارها با توجه به نوع ناخن مشتری، از این مواد استفاده می کنند. در این مقاله انواع پودر ناخن که برای کاشت ناخن استفاده می شود را معرفی می کنیم.

یکی از انواع پودرها که برای کاشت ناخن استفاده می شود، پودر کاشت کاور کننده ناخن است. این نوع پودر در رنگ های مختلفی مانند صورتی، کرم و هلویی تواید می شود و پوشانندگی بسیار بالایی دارد. پودر کاشت کریستالی رنگ خاصی ندارد و در مرحله آخر کاشت ناخن استفاده می شود و سطح روی ناخن را یکدست می کند. پودر کاشت رنگی از پودرهایی است که تناژهای رنگی مختلفی دارد و بیشتر برای طراحی روی ناخن استفاده می شود. پودر کاشت ناخن صورتی از انواع دیگر پودر است و رنگ صورتی ملایمی دارد و زیبایی خاصب به ناخن می دهد. این پودر سطح زیری ناخن را نشان می دهد و بر خلاف پودر پوشاننده، قدرت پوشش دهی زیادی ندارد و در کاشت های ساده مورد استفاده قرار می گیرد.

وسایل ضروری برای کاشت ناخن

یکی از ضروری ترین مواد برای کاشت ناخن، محلول ضد قارچ است. استفاده از این محلول ضروری بوده و در صورت عدم استفاده از این ژل، ممکن است ناخن دچار قارچ شود. بعد از استفاده از محلول ضد قارچ، باید از پرایمر کاشت ناخن استفاده کرد تا مواد کاشت به خوبی روی ناخن قرار بگیرد. سایر وسایلی که برای کاشت ناخن استفاده می شوند، عبارتند از: پودر و لیکوئید کاشت ناخن، ژل اصلی کاشت، دستگاه UV ، باندر ژل، سوهان برقی ناخن، کاتر، قلم کاشت و سوهان دستی.

انواع مختلف دیگری برای کاشت ناخن وجود دارد ولی این روش ها، جزء روش های اصلی محسوب نمی شوند. یکی از این روش ها کاشت ناخن به روش قالبی بوده و کاشت ناخن به وسیله قالب هایی که سایز ناخن های طبیعی است، صورت می گیرد. در این روش، مقداری از مواد کاشت ناخن در قالب ریخته می شود و سپس با دقت به روی صدف ناخن قرار داده می شود. کاشت ناخن به روش قالبی دوام زیادی ندارد. مزیت این نوع کاشت این است که ناخن کار به سرعت کار کاشت را انجام می دهد و نیازی به سوهان کشی ندارد. کاشت ناخن به روش گیاهی از دیگر روش های کاشت ناخن است، در این روش از مواد ضد حساسیت و کاملاً طبیعی استفاده می شود. در این روش الیاف طبیعی روی ناخن قرار داده می شوند و کاشت ناخن انجام می شود. موادی که برای کاشت ناخن گیاهی استفاده می شوند، به صورت ژله ایی هستند ولی فرمولاسیونی که در ساخت آنها به کار رفته، با موادی که برای کاشت ژله ایی ناخن استفاده می شود، کاملاً متفاوت است. در این روش بعد از کاشت ناخن، ناخن باید در دستگاه UV قرار داده شود و سپس مانند روش های دیگر باید سوهان کشی شود.

0 0 رای
Article Rating
عضویت
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
مشاهده همه کامنت ها